Kids fashion 6 - 16 jaar

#BEYOURSELFWITHCHEVIS

VERZENDING EN LEVERING

Chevi’s Kidsfashon levert via de post binnen de 1à 2 werkdagen na ontvangst van de betaling . Foutief doorgegeven adres is de verantwoordelijkheid van de koper en kan aanleiding geven tot extra kosten . Vermelde leveringstermijnen zijn niet bindend , maar worden louter als aanwijzing gegeven .Volgens de wet op handelspraktijken valt verlies en/of beschadiging van een besteld product ten laste van Chevi’s Kidsfashion. U heeft 48uur de tijd om ons te verwittigen bij beschadiging. De goederen worden enkel verkocht binnen de Europese Unie.

België:
o Levering thuis, op het werk of een adres naar uw keuze
o Afhalen postpunt/postkantoor
o Afhalen in postautomaat
o Af te halen bij Chevi’s Kidsfashion in Denderhoutem

Andere landen:
o Levering thuis, op het werk of adres naar keuze.
o Af te halen in postkantoor of postpunt in België

VERZENDINGSKOSTEN

Er zijn geen verzendingskosten voor aankopen (verzending binnen België) boven de 75 euro .

ANDERS :
Binnen België 5,95 euro
Nederland/Luxemburg 7,95 euro
Andere landen dan hierboven binnen de Europese Unie op aanvraag via info@chevis.be

TELEFONISCH BESTELLEN

Dat kan. U kunt ons telefonisch bereiken op +32 (0)54 24 85 73 of mail naar info@chevis.be

TERUGZENDINGEN/OMRUILEN

De webshopconsument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de veertien werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product of op het sluiten van de dienstenovereenkomst”.U hebt het recht om – zonder opgave van een specifieke reden – van uw aankoop af te zien. Dit binnen de veertien dagen na ontvangst, zonder kosten en mits overhandiging/meesturen van de leveringsbon van de verzendingsdienst.U kan de aankoop die u wenst te annuleren of om te ruilen, GRATIS binnenbrengen in onze winkel , of de bestelling op eigen kosten terugsturen naar Chevi’s Kidsfashion – Advocaat De Backerstraat 38, 9450 Denderhoutem. Retourzendingen dienen voldoende gefrankeerd te zijn. Onvoldoende of niet-gefrankeerde leveringen worden niet geaccepteerd. Retours die binnengebracht worden in onze winkel , worden contant terugbetaald of omgeruild ( excl verzendingskosten) . In geval van terugzending wordt het reeds betaalde bedrag teruggestort op uw rekening (excl verzendingskosten ) .De goederen dienen steeds in de originele verpakking teruggestuurd te worden.Indien een artikel reeds gebruikt is, kan Chevi’s Kidsfashion het artikel niet meer terugnemen. Opgelet : artikelen van de communiecollectie worden niet geruild.

Wie betaalt de retour-verzendingskosten?
De verzendingskosten om een artikel te retourneren zijn ten laste van de klant.

BESTELLING

Wanneer U een artikel selecteert en verder wil gaan tot het aankopen hiervan , druk je op bestellen . Er is niets definitief besteld zolang er geen betaling is uitgevoerd. Elke bestelling wordt bevestigd per e-mail. Een tweede mail wordt verzonden van zodra de bestelling werd verstuurd naar het opgegeven leveradres. Indien het bestelde artikel niet voorradig is, wordt dit ook via e-mail gemeld. Bestellingen kunnen enkel gewijzigd of geannuleerd worden via een e-mail aan info@chevis.be Bij annulering van een bestelling wordt het betaalde bedrag teruggestort.

Wie betaalt de retour-verzendingskosten?
De verzendingskosten om een artikel te retourneren zijn ten laste van de klant.

OVERMACHT

Chevi’s Kidsfashion is niet verantwoordelijk voor verlies of schade berokkend door oponthoud bij derden of door het niet-uitvoeren van haar verplichtingen vervat in deze voorwaarden, indien deze veroorzaakt zijn door: staking, bezetting, rellen, oorlog, brand, overmacht, ongevallen, gebreken of tekorten bij de leveranciers van Chevi’s Kidsfashion , beperkingen opgelegd door de overheid, het niet-toekennen van import- of exportlicenties, onderworpenheid aan de wet, voorschriften of bevel, of te wijten aan andere omstandigheden of oorzaken die effect zouden hebben op het slecht uitvoeren van deze voorwaarden, of om het even welke omstandigheid buiten de macht van Chevi’s Kidsfashion.

BEVOEGDE INSTANTIES EN RECHTSPRAAK

De verkoop van goederen is volledig onderworpen aan de Belgische wetgeving en eventuele geschillen zullen worden beslecht door Belgische rechtbanken.

PRIVACY POLICY FASHION Chevis Kidsfashion

Uw gegevens worden verwerkt door Chevi’s Kidsfashion om uw bestelling naar behoren af te ronden.

Chevi’s Kidsfashion verbindt zich er toe dat uw gegevens niet doorgegeven worden aan derden.

Indien wij wij u vragen of u beslist zelf om promoties en/of nieuwsbrief te ontvangen zullen wij uw gegevens hiervoor gebruiken. Nogmaals dit zal eerst uitdrukkelijk gevraagd worden en kan te allen tijden ongedaan gemaakt worden.

Zonder tegenbericht van u zullen uw gegevens 10 jaar of tot als uw kind de leeftijd heeft bereikt van 18 jaar bijgehouden worden in het klantensysteem van Chevi’s Kidsfashion

Algemene info Chevi’s Kidsfashion BVBA

Adres:
Advocaat De Backerstraat 38
9450 Denderhoutem
Tel: 054/24.85.73
E-mail: info@chevis.be

Ondernemingsnummer: BE06 425.55.318